Virksomheden

Lund-Jensen Hus og Haveservice fokuserer på at løse store og små anlægs- og haveserviceopgaver for private kunder, boligselskaber og virksomheder. 

Virksomheden blev grundlagt i 2005 med visionen om at tilbyde en pålidelig, fleksibel service med høj kvalitet til kunder i Nordsjælland. 

Lund-Jensen Hus og Haveservice eksisterer i dag på grund af det gode omdømme og de mange tilbagevendende kunder. Det er kun muligt fordi der konsekvent bliver leveret højkvalitetsløsninger til tiden. 

Hvem står bag?

Jeg, Carsten Lund-Jensen, ejer og har drevet virksomheden siden 2005. 

Jeg står til ansvar for de opgaver der bliver udført. Det betyder at der “ikke bliver sprunget over hvor gærdet er lavest”. Grundighed, arbejdsomhed og troværdighed er fundamentet for pålidelighed. 

Jeg sætter stor pris på samarbejdet med mine kunder. Der sættes tid af til at lytte og forstå  lige netop deres behov. Hvis opgaven kræver flere ressourcer end jeg har til rådighed, kan jeg desuden trække på et solidt netværk af andre selvstændige entreprenørvirksomheder i området. 

Lund-Jensen Hus og Haveservice ejes og drives af Carsten Lund-Jensen. Firmaet er startet i 2005 med Fredensborg som udgangspunkt og løser primært opgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi arbejder sammen med andre selvstændige entreprenørvirksomheder, hvis dette er en nødvendighed for at kunne udføre opgaven på tilfredsstillende vis.

Vores arbejde er kendetegnet ved høj kvalitet, en altid professionel tilgang til enhver opgave og at finde individuelle løsninger. Derudover sætter virksomheden meget pris på, at få gennemført projektet til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten.